242

Vacatures: Dyslexie, juridische kennis en Super COOL!

Naast nieuws zoekt 1Almere ook naar vacatures bij jou in de buurt. Vandaag aandacht voor drie vrijwilligersvacatures. Meer vrijwilligersvacatures vind je in de vacaturebank van de VMCA.

Dyslexie

Voor een basisschoolleerling met dyslexie is het Wijkteam Muziekwijk op zoek naar een betrouwbare vrijwilliger die 1 of 2 x per week met de leerling wil oefenen na schooltijd in Muziekwijk. “Ouders hebben een migrantenachtergrond waardoor het fijn is als ook iemand waarvan de moedertaal Nederlands is kan ondersteunen”, zo schrijft het team.

Meer informatie is te vinden in de vacature.

Juridische zaken

Slachtofferhulp Nederland zoek een vrijwilliger voor het juridische team. Het team Juridische Dienstverlening informeert slachtoffers over het strafproces en ondersteunt bij het uitvoeren van hun slachtofferrechten. Slachtofferhulp Nederland helpt na misdrijven, verkeersongevallen, rampen en calamiteiten. “Bij ons kan je terecht voor emotionele steun, wij ondersteunen in het strafproces en bij het verhalen van schade”, aldus Slachtofferhulp. Heb je interesse? Reageer dan op de vacature.

Super COOL!

Super COOL! is een sportmaatjes project voor deelnemers met een verstandelijke beperking. “Wij sporten met deze groep in groepsverband o.l.v. vrijwilligers van de vereniging op een vaste avond in de week. Daarbij helpen Super COOL! vrijwilligers en stagiaires zodat iedere deelnemer zoveel mogelijk een eigen sportmaatje heeft”, zo schrijft de organisatie. “Wij zoeken met name sportmaatjes voor de groepsactiviteiten. Maar als er een klik is tussen een deelnemer en een vrijwilliger en beiden het willen dan kun je ook sociaal maatje worden”.

Betaalde baan

Leuk al die vrijwilligersbaantjes, maar we kunnen ons voorstellen dat je ook iets wilt verdienen. Kijk voor interessante betaalde banen binnen Almere eens op Twitter.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant