59

Waarschijnlijk drugs in koffie medewerkers Tomin Groep

Vijftien medewerkers van de Tomin Groep hebben waarschijnlijk koffie gedronken met drugs erin. De medewerkers wisten in eerste instantie van niets en raakten onwel. Sommige medewerkers werden per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Oorzaak

De medewerkers in een bouwkeet aan de Baljuwstraat kregen pas klachten toen zij aan het werk waren. Het is onduidelijk hoe de drugs in de koffie is gekomen. Waarschijnlijk is er opzet in het spel. De politie heeft alle medewerkers, die onwel raakten, verhoord. Rechercheurs doen nu verder onderzoek.

Bronnen

De regionale omroep heeft drie bonnen onafhankelijk van elkaar gesproken. Zij bevestigen alle drie dat er medewerkers ziek zijn geworden na het drinken van koffie. De omroep meldt dat bij bloedonderzoek sporen van drugs aangetroffen zijn bij meerdere medewerkers. De Tomin Groep bevestigt dat vorige week woensdag een groep medewerkers onwel is geworden.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant