130

Politie zoekt baasje verwaarloosde hond ‘Eddy’

De politie is op zoek naar de eigenaar van een verwaarloosd hondje uit Almere. De politie heeft een oproep gedaan via Facebook. “Eddy is een lieverd en heeft nogal een spannend avontuurtje achter de rug”, zo laat de politie weten.

Schoolplein

“Op 4 februari werd de dierenambulance Midden-Nederland gebeld omdat Eddy met zijn riem los liep op het schoolplein aan de Montiverdistraat te Almere”, aldus de politie. “Eddy heeft een niet geregistreerde chip en tot nu toe is er helemaal niemand die hem zoekt. Beetje sneu, of juist niet? Eddy heeft al lang niet de juiste verzorging gekregen. Hij had lange nagels, stonk, zijn vacht was gedeeltelijk vervilt en had een aangedane huid”.

Baasje

“Wij willen gewoon graag weten waar Eddy hiervoor heeft gewoond om te kunnen controleren of er nog andere dieren zijn die verzorging nodig hebben. Dan zien we daarna wel of we aan de slag gaan met hulpverleners of dat we een proces-verbaal opmaken tegen de eigenaar”.

Wie herkent Eddy? Overigens hebben ze hem zo genoemd want zijn echte naam is dus onbekend. Neem contact op via 0900-8844.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant