Bewoners van een aantal straten in Stedenwijk en Filmwijk willen dat de blauwe zone wordt uitgebreid. Zij zijn een petitie gestart. De bewoners willen dat vanwege de ligging vlakbij het stadscentrum en het bus- en treinstation in Almere Centrum. Daardoor is de parkeeroverlast groot.

Uitbreiding

De gemeente heeft besloten om de bestaande blauwe zone (parkeerschijfzone) uit te breiden. Zo laat de gemeente weten. De uitvoering is, als de weersomstandigheden gunstig zijn (droog weer), naar verwachting begin april 2020 klaar.

Blauwe zone

De blauwe zone is geldig van ma-wo van 9-22 uur en do-za van 9-24 uur en op zondag van 12-17 uur. Met een parkeerschijf kunt u 1 uur parkeren. In een brief van de gemeente is te lezen om welke straten het gaat.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.