54

Stem mee: ”Tijd voor een kinderburgemeester?”

Of Almere een kinderburgemeester krijgt, is slechts een kwestie van tijd. NIDA-raadslid Hassan Buyatui heeft het initiatief hiertoe genomen, dat door het college werd omarmd. De burgemeester reageerde tijdens de bespreking op de politieke markt van afgelopen donderdag 13 februari zeer positief op de motie van NIDA. De burgemeester geeft ook aan de verkenning samen te willen doen met NIDA.

Stem mee

Wat vindt Almere? Is het tijd voor een kinderburgemeester? Geef hieronder je mening en laat ook eens een reactie achter onderaan de pagina.

[democracy id=”38″]

Jongeren

“In Almere hechten we veel waarde aan meer participatie en betrokkenheid van jongeren en kinderen bij de lokale politiek. Een Almeerse kinderburgemeester kan een brug vormen tussen de Almeerse kinderen en de lokale politiek”, zegt NIDA-raadslid Hassan Buyatui.

Het streven van het college is om in het derde kwartaal 2020 een voorstel aan de raad te doen voor een Almeerse kinderburgemeester.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant