92

Periodetitel SC buitenboys binnen handbereik

Voor SC Buitenboys is de tweede periodetitel sinds zaterdag binnen handbereik. Dat komt door een 2-4 overwinning in Amersfoort op koploper CJVV. Concurrent voor de tweede periode, en virtuele koploper, FC Hilversum maakte een misstap en verloor op eigen veld met 1-4. Met nog één wedstrijd te gaan heeft SC Buitenboys nu alles in eigen hand. Bij winst in Almere op 7 maart tegen Hees is de tweede periodetitel binnen voor de club uit Almere-Buiten.

Wedstrijdverslag

In Amersfoort nam SC Buitenboys al in de elfde minuut een voorsprong via Collins John. CJVV kwam in de vijfentwintigste minuut gelijk, maar vijf minuten later deed John weer van zich spreken en knalde de 1-2 tegen de touwen.

In de eenenvijftigste minuut bracht Rowdy Moorman de stand op 1-3. Drie minuten later kwam de koploper echter al weer dichterbij. Kort voor tijd gooide Giovanni Kasanwirjo de deur echter dicht voor CJVV door de bal subtiel over de keeper te plaatsen.

Foto

De spelers van SC Buitenboys vieren feest na de beslissende treffer in Amersfoort.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant