57

Schietpartij Markerkant en poging tot overval Annie M.G. Schmidtweg

Het weekend begon onrustig in Almere. In de nacht van vrijdag op zaterdag werd er geschoten op bedrijventerrein Markerkant. Later op de dag was er een poging tot overval op een woning aan de Annie M.G. Schmidtweg. In dit artikel aandacht voor beide politiezaken. Beide zaken hebben waarschijnlijk niks met elkaar te maken.

Schietpartij Markerkant

In de nacht van vrijdag op zaterdag is iemand gewond geraakt bij een schietpartij. De schietpartij vond plaats op bedrijventerrein Markerkant. Rond tien voor twee ‘s nachts kreeg de politie een melding dat er was geschoten. Er zou geschoten zijn in een bedrijfspand. Het is onduidelijk wat daarvan de reden is.

Overval Annie M.G. Schmidtweg

Later op de dag, zaterdag rond 20:30 uur, is er geprobeerd een woning te overvallen aan de Annie M.G. Schmidtweg. De politie is op zoek naar twee verdachten. Eén van de daders heeft waarschijnlijk een groot postuur en een baard. “De tweede dader is kleiner en droeg een nektasje”, zo staat op Burgernet. Bij de poging tot overval is een bewoner licht gewond geraakt.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant