52

19 februari: Hoe zit het met de woningnood in Almere?

Op woensdag 19 februari gaat Robert Mienstra in bibliotheek Stad met drie sleutelfiguren op zoek naar verklaringen en oplossingen van de woningnood. Dat doet hij in ‘Almere op Scherp: Hoe zit het met de woningnood in Almere?’.

Woningnood

“Er is geen woning te krijgen in Almere. Wil je een sociale huurwoning? Je bent vrijwel kansloos. De woningmarkt is oververhit, er zijn nauwelijks koopwoningen te krijgen. Wat zijn hiervan de oorzaken? Journalist Robert Mienstra gaat met drie sleutelfiguren op zoek naar verklaringen en oplossingen van de woningnood.

Waar en wanneer?

De nieuwe bibliotheek Stad aan het Stadhuisplein 101 in Almere. Woensdag 19 februari 2020 van 19.45 – 21.30 uur. Gratis op vertoon van een toegangskaartje, verkrijgbaar via de website of bij de klantenservicebalie.

Foto

Robert Mienstra. Foto: aangeleverd.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant