54

Politie doet onderzoek naar zes straatroven in Almere

**Update, 14-02-2020: Er zijn vier tieners opgepakt op verdenking van een straatroof maandagavond rond 20:00 uur op de Wim Meuldijklaan. Het is nog niet duidelijk of de tieners ook verantwoordelijk zijn voor de andere straatroven.

In twee dagen tijd zijn zes straatroven gepleegd op diverse locaties in Almere. Dat meldt de politie. De politie doet onderzoek naar de straatroven.

Maandag

Maandag 10 februari is een jongen rond 11.25 uur beroofd op de Fijistraat door twee jongens. Rond 17.45 uur werd een jongen beroofd op de Kalenderweg. Ook op de Korte Promenade werd rond 19.30 uur een jongen beroofd. Korte tijd later werd rond 20.00 uur een jongen op de Wim Meuldijklaan door een groepje jongeren beroofd.

Dinsdag

Dinsdag 11 februari vond rond 12.40 uur op de Oeverpromenade een straatroof plaats waarbij een jongen slachtoffer is geworden. Rond 20.20 uur is een jongen beroofd door twee verdachten op het Michael Jacksonplein. In de meeste gevallen werd een telefoon en/of dure kleding meegenomen.

Getuigen

De politie zoekt getuigen. “Heeft u informatie over een van deze straatroven? Bel dan met de politie Almere via 0900-8844. Kent u de dader(s) en wilt u liever anoniem blijven. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000”.

Ben je slachtoffer of getuige? Onthoud signalement en vluchtrichting van de dader(s) en bel direct 112. Telefoon gestolen? Vraag een omstander te bellen.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant