75

Steekpartij bij Evenaar in Almere Buiten

Maandagochtend is een persoon gewond geraakt bij een steekpartij aan de Evenaar in Almere Buiten. Dat meldt de politie. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Steekpartij

De steekpartij vond rond 10.00 uur plaats. De steekpartij was niet in het dichtbij gelegen Buitenhout College of de directe omgeving van de school. Opmerkelijk was dat zich wel politie, twee ambulances en een traumahelikopter verzamelde bij de school. Het fietsenhok op het schoolplein werd met lint afgezet.

Scooter

Uiteindelijk bleek dat het slachtoffer werd bedreigd, omdat de jongens haar scooter wilde hebben. Het minderjarige meisje, een scholiere van het Buitenhout College, wilde haar scooter niet afgeven. De jongens staken het meisje daarop neer. Het meisje is vervolgens doorgereden naar school. Vervolgens is zij naar het ziekenhuis gebracht.

Daders

De twee daders zijn na de steekpartij op de vlucht geslagen. Het is onduidelijk wat de aanleiding was voor de steekpartij. De politie is op zoek naar getuigen. Weet u meer? Bel dan 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar 0800-7000.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant