De eerste editie van het Steiger Festival is voorbij. Op vrijdag en zaterdag konden bezoekers het duurzaamheidsfestival in Almere Haven bezoeken. Het festival werd gehouden op bedrijventerrein De Steiger.

Duurzaam

Op het festival waren veel duurzame producten te vinden. Het hergebruiken van spullen stond centraal. Er waren diverse ‘makers’ die zich in het dagelijks leven bezighouden met duurzame thema’s. Tijdens het festival werd er ook een duurzame modeshow gehouden. De modeshow werd georganiseerd door Points Made. “Diverse modeontwerpers lieten hun circulaire kunst zien. Dit was te zien in de grote tent op de Steiger”, aldus Mia Stik van Points Made.

Op het festival reed ook een elektrische trein rond. Zo konden bezoekers naar de zes verschillende locaties op het bedrijventerrein.

Bekijk ook eens:

Terugblik: Points Made Modeshow over duurzaamheid

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.