Overzicht: Storm raast over Almere

Deel dit artikel

In dit liveblog vind je updates van Twitter en Facebook over de storm. Het gehele land krijgt in de loop van de ochtend en eerste helft van de middag met zware windstoten van 75-100 km/u te maken vanwege storm Ciara. Ook in Almere merken we er op dit moment veel van. “Later vanavond en komende nacht verdwijnen de zeer zware windstoten van 100-120 km/u, maar zware windstoten van 75-100 km/u houden waarschijnlijk nog een groot deel van maandag aan”, aldus het KNMI.

Liveblog

Dit liveblog is inmiddels gesloten. Bekijk hieronder een overzicht over de storm.

Ciara heeft niet tot grote problemen geleid. Wel zijn er meldingen van schade. Zo zijn er op diverse plaatsen bomen omgevallen en dakpannen van de daken gewaaid.

Wat te doen tijdens stormschade?

Dit bericht wordt op dit moment flink gedeeld:

Eerder vandaag:


Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

One Reply to “Overzicht: Storm raast over Almere”

  1. Stormschade

    Een flinke rapportage van een ook behoorlijke storm. Ciara, toen Dennis en daarna Ellen. De stormen lijken niet op te houden! En als je ook kijkt wat voor schade dat allemaal oplevert, daar wordt niemand vrolijk van!

    Gelukkig kan in geval van stormschade de verzekeraar worden aangesproken

Reageren is niet meer mogelijk.