58

”Almere City FC mengt zich in strijd”

Almere City FC heeft vrijdagavond gewonnen van FC Dordrecht. City FC won met 1-2.

Verheydt

“Vijf doelpunten in de laatste drie wedstrijden. Het is een gemiddelde waar spits Thomas Verheydt voor tekent”, zo schrijft de club. “De oorlogsmaker is op stoom gekomen en na zijn uitje in Zuid-Holland clubtopscorer van Almere City FC. Tegen FC Dordrecht zwermen de verdedigers om hem heen, maar maakt hij er twee. Opnieuw in de eerste 34 minuten”.

Venema

“Een andere spits die deze wedstrijd zijn neus tegen het raam drukt is Nick Venema. De huurling van FC Utrecht, die aan een goede reeks bezig is, vormt een handenbindertje met lange rushes. Het duel is drie minuten oud of de aanvaller heeft zijn eerste gevaarlijke schot op doel al gelost. De bal gaat scherp voorlangs”.

Wedstrijdverslag

Een volledig wedstrijdverslag is te bekijken op de website van Almere City FC.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant