65

Irma Schwab is de Conciërge van het Jaar

Met de muziek: ‘We are the champions’ van Queen werd de totaal verraste Irma Schwab vrijdagochtend feestelijk onthaald door honderden enthousiaste kinderen van IKC De Aquamarijn in Almere Haven. Uit alle nominaties is Irma gekozen tot de allerbeste Almeerse conciërge.

Juf Irma

Juf Irma werd met een smoesje weggelokt van De Aquamarijn, zogenaamd om inkopen te doen. Het hele team heeft ondertussen samen met de kinderen de zaal versierd. Toen ze weer terugkwam kreeg ze een ovationeel applaus en werd ze op de klanken van Queen als een ware kampioen ontvangen. Tijdens de huldiging werd ze toegesproken door de schooldirecteur en gefeliciteerd door de kinderen en haar collega’s. Uit handen van Sven van der Burg, vicefractievoorzitter van D66 Almere ontving Irma Schwab de beker en een bos bloemen.

Steunbetuigingen

“We werden overstelpt met steunbetuigingen door de collega’s van Irma”, licht Sven toe. “Daar zaten zulke hartverwarmende motivaties bij. Zij vervult een enorm sociale rol op de school en ook in de buurt zelf. Het woord verbindend kwam vaak voorbij.  Juf Irma is een begrip voor iedereen. Het is voor ons een grote eer om haar te verkiezen tot conciërge van het jaar.”

D66

D66 Almere zet zich in voor conciërges op alle scholen en organiseerde de conciërge-verkiezing dit jaar voor de zevende keer. Conciërges vervullen een hele belangrijke rol op de school, met deze verkiezing worden zij in het zonnetje gezet.

Foto

Conciërge Irma Schwab. Foto aangeleverd.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant