56

Tot en met 16 februari: De Almeerse Voorleeswedstrijd

Dit jaar vindt de negende editie plaats van de Almeerse Voorleeswedstrijd. De wedstrijd wordt georganiseerd door De Nieuwe Bibliotheek in Almere Stad. Ook de gemeente is initiatiefnemer van de wedstrijd.

Aanmelden

Het aanmelden voor de wedstrijd is nog tot en met 16 februari 2020 mogelijk. Ben je 16 jaar of ouder, woon je in Almere én heb je een passie voor voorlezen? Meld je dan aan en stuur een mail met je naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum naar de Nieuwe Bibliotheek. Meer over het aanmelden en de wedstrijd, vind je op de website van de bibliotheek (zie rechter kolom).

Voorronde

De voorronde is op zaterdag 22 februari om 10.30 uur in bibliotheek Stad. De jury kiest dan vier finalisten die doorgaan naar de finale op woensdag 4 maart om 14.00 uur in bibliotheek Stad.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant