60

Terugkijken: Ali B. en burgemeester Weerwind bij RTL’s Jinek

Burgemeester Franc Weerwind en Ali B. waren dinsdag te gast in de talkshow Jinek. Zij spraken over de zesde plek die Almere inneemt in de categorie Beste Woonsteden. Volgens Ali B. heeft Almere ”gewoon alles”. Ali B is trotse inwoner van Almere. “Er kan nog van alles en er is zo veel mogelijk.”

Aflevering

De aflevering van Jinek is terug te bekijken via de website van RTLXL.

Ranglijst

84 gemeenten met meer dan 50.000 inwoners werden beoordeeld op een reeks eigenschappen, zoals demografische groei, de prijsontwikkeling van woningen, bereikbaarheid, en veiligheid. Almere springt eruit en staat op plek 6 in de ‘Residential Ranking 2020’. Volgens Jorn Thoomes van vastgoedadviseur JLL kan Almere een grote stroom nieuwe bewoners verwachten. Die uitspraak deed hij in De Telegraaf.

Foto

Uit eigen bron.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant