56

Genomineerden bekend voor Conciërge van het Jaar

Hans, Irma of Ronny, wie wordt de Almeerse conciërge van het jaar? D66 Almere heeft de drie genomineerden bekend gemaakt die strijden om de titel ‘Conciërge van het jaar 2019’. Het gaat om Hans Lonnee van OBS De Ontdekking, Irma Schwab van IKC De Aquamarijn en Ronny Ploeger van Het Taalcentrum.

Steun

“Deze drie kanjers staken er met kop en schouders bovenuit. Ook dit jaar waren we weer zeer geraakt door de vele liefdevolle steunbetuigingen”, aldus Sven van der Burg, D66-raadslid. Leerlingen, docenten, directeuren en ouders hebben zich het vuur uit de sloffen gemaild om hun favoriete conciërge onder de aandacht te brengen.

Sven vervolgt: “Alle nominaties worden door ons nauwkeurig gelezen en beoordeeld op verschillende aspecten. Originaliteit, treffende typeringen en rake woorden vallen daarbij direct op. Het gaat om de inhoud, niet om de hoeveelheid nominaties.”

Onmisbaar

Conciërges vervullen een onmisbare rol binnen de school en zijn belangrijk voor zowel leerlingen als docenten. Zij weten vaak precies wat er speelt onder scholieren, zorgen voor toezicht en sociale veiligheid en helpen met het onderhoud van de scholen waardoor docenten zich op het lesgeven kunnen concentreren. Met deze verkiezingen zet D66 Almere deze sleutelfiguren in het zonnetje.

Vrijdag 7 februari wordt de prijs uitgereikt aan de winnende conciërge op de school.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant