111

Eerste jeugdteam van Squash Almere kampioen Eredivisie

Het eerste jeugdteam van Squash Almere is wederom kampioen van de Eredivisie. Dat meldt de club. “Voor de derde maal in successie mochten de Almere jeugdspelers de kampioenschaal ontvangen. In eigen centrum werd Victoria Rotterdam overtuigend verslagen. Absolute kopman van het team en top junior squasher is Sebastiaan Hofman”, aldus de club.

Sebastiaan

In principe is de jeugdspeler het jeugdsquash zelfs op dit niveau ontgroeid. De 16 jarige Sebastiaan maakte onlangs zelfs zijn debuut in het eerste heren en speelt deze week het NK voor heren A spelers in Amsterdam. Echter in het belang van de club stelt hij zich nog steeds beschikbaar voor het jeugdteam.

Laatste keer?

Echter zal dit waarschijnlijk de laatste keer zijn dat hij nog in het eerste jeugdteam zijn opwachting zal maken. Maar volgens trainer Edwin Groothuis staan de opvolgers al klaar en zijn zij nu ook al essentieel geweest bij het de prolongatie van deze titel. Valentijn Hofman, Brian Daalhuizen en Daan Moorman zullen in de volgende kampioenschap de titel gaan verdedigen.

Foto

Aangeleverd.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant