54

Politie zoekt getuigen voor een poging tot overval

Maandagavond 3 februari heeft op het Rio de Janeiroplein een man geprobeerd een overval te plegen bij een slijterij. De politie is nu op zoek naar getuigen. Dat meldt de politie via haar website.

Steekwapen

“Die avond, rond 18.10 uur, kwam een man de winkel binnen. Hij haalde een steekwapen tevoorschijn en wilde geld hebben”, aldus de politie. “Het winkelpersoneel wist de man, zonder buit, de winkel uit te jagen. Hij is weggerend in de richting van de Evenaar/Bloemenbuurt”.

Signalement

De verdachte betreft een man tussen de 15 en 18 jaar oud met een mager postuur, ongeveer 1.60 meter en een donkere huidskleur. Op het moment van de poging overval had de verdachte een zwarte jas aan met een zwarte muts.

Oproep

De politie is op zoek naar de verdachte en getuigen van dit incident. Was u maandavond rond 18:10 uur op of rond het Rio de Janeiroplein en heeft u iets gezien? Of denkt u iemand te herkennen aan het signalement? Bel dan 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar 0800-7000. Tippen kan ook via het online tipformulier.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant