57

City FC boekt eerste overwinning van 2020

Almere City FC heeft haar eerste overwinning van 2020 geboekt. In het eigen Yanmar Stadion werd het 4-2 voor de thuisploeg.

Wedstrijdverslag

City FC speelde de wedstrijd tegen Telstar. “Waar de beste kansjes in de beginfase voor Almere City FC zijn, is het Telstar dat na 18 minuten op voorsprong komt. Benaissa Benamar tikt de bal randje buitenspel binnen en brengt de gasten daarmee aan de leiding. Het is het startsein van een levendige fase, waarin nog drie treffers vallen, zo schrijft de club“. “De gelijkmaker laat niet lang op zich wachten en verschijnt zes minuten later op het scorebord”.

“Na exact een half uur spelen slaat onze sterk gebouwde spits opnieuw toe. Nick Venema draait de bal vanaf de linkerflank gevaarlijk in, waarna Verheydt met zijn inzet op doelman Van der Maaten stuit. In de rebound weet de aanvaller al vallend met een soort halve omhaal de goalie alsnog te verschalken”.

Een volledig verslag is terug te lezen op de website van Almere City FC.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant