72

Vrijwilligers gezocht: Chauffeur, wandelmaatje en tuinhulp

Naast nieuws zoekt 1Almere ook naar vacatures bij jou in de buurt. Vandaag aandacht voor drie interessante vrijwilligersvacatures.

Chauffeur

Voor onze cliënten met een Indische, Molukse, Indo-Chinese en Javaans-Surinaamse achtergrond, zoekt Nusantara Rumah Melati een enthousiaste chauffeur die hen in de ochtend wil ophalen en naar onze gezellige dagbesteding kan brengen en eind van de middag weer thuis kan brengen. Vanaf 1 dag per week.

Wandelen

Woonzorgcentrum De Overloop zoekt een vrijwilliger die een eindje wil wandelen. “Iedere dinsdag- en vrijdagochtend is er een vaste club vrijwilligers die met een aantal bewoners aan de wandel gaat. De bewoners zitten in een rolstoel, die geduwd moet worden. De bewoners genieten er erg van om lekker naar buiten te gaan, daarnaast is het erg gezellig.Bij thuiskomst wordt er gezamenlijk koffie gedronken”, zo is te lezen in de vacature. Uitgebreide info hierover vind je in de vacaturebank.

In de tuin

“Als vrijwillige tuinman in Almere help ik mensen met een minimuminkomen, die zelf hun tuin niet op orde kunnen houden en niet beschikken over een eigen netwerk in geheel Almere. Aangezien veel tuinen best wel zwaar verwaarloosd zijn, komt daar veel tuinafval uit en dat voer ik dan af met een aanhanger. Dit is best wel zwaar werk, daarom zoek ik een laad- en loshulp”, zo schrijft Tuinman Almere 036. Heb jij interesse. Meld je dan aan.

Betaalde banen

Deze vrijwilligersvacatures vind je bij de VMCA. De VMCA is er voor vrijwilligers en mantelzorgers.
Natuurlijk zijn er ook betaalde banen. Wil je betaald werk in de buurt vinden? Neem dan eens een kijkje op Twitter.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant