67

Nominaties Almeerse sportverkiezingen bekend

Almeerders kunnen vanaf nu tot en met 9 februari hun stem uitbrengen op hun favoriete sporters, coaches, ploegen, vrijwilligers en clubs via een speciale website. Alle genomineerden voor de Almeerse Sportverkiezingen 2019 zijn bekend.

Hoe gaat het stemmen in zijn werk?

Eerst kan er gestemd worden via internet. De winnaars worden vervolgens bepaald aan de hand van de uitgebrachte stemmen door inwoners in combinatie met de keuze van de vakjury. Die jury bestaat dit jaar uit Martijn de Groot (Omroep Flevoland), Rudi Tuijn (Sportservice Flevoland), Denise de Haan (topsporter), René Maertens (Echnaton) en Bram Ronnes (Gemeente Almere).

SNS Sportgala

Almeerders zijn uitgenodigd om het SNS Sportgala mee te maken op 12 februari in het Topsportcentrum. De avond start om 19.30 uur en staat in het teken van de bekendmaking van de winnaars van de Sportverkiezingen en verschillende optredens. Aanmelden kan t/m 5 februari via almere.nl/sportverkiezingen. De Almeerse Sportverkiezingen en het SNS Sportgala worden jaarlijks georganiseerd door de gemeente Almere. Het gala wordt mede mogelijk gemaakt door SNS, Baljetgroep, Vereniging Bedrijfskring Almere, Almere DEZE WEEK, Sickmann Woninginrichting, De Ambachtelijke Korf en Sportpaleis.

Genomineerden

Hieronder een overzicht van alle genomineerden:

  • Sportman: Sergino Dest (voetbal) | Terrance Pieters (hockey) | Niki van Sprang (roeien)
  • Sportvrouw: Bianca Baak (atletiek) | Lilian de Geus (windsurfen) | Desiree van Lunteren (voetbal)
  • Sporttalent: Tristan Enaruna (basketbal) | Bret Groot (inline skaten) | Kim Kalee (baanwielrennen) | Silke de Wolde (aquathlon/triathlon)
  • Paralympische sporter: Cheyenne Bouthoorn (para atletiek) | Roy Klaassen (para handboogschieten) | Bo Kramer (rolstoelbasketbal)
  • Sportploeg: Almeerse Hockey Heren 1 | Havas Heren 1 | Rixax Squash Almere
  • Coach: Pasha Gademan (hockey) | René Koster (voetbal) | Arno Portengen (handbal)
  • Sportvrijwilliger: Ben van Assum (Taekwondo Academy) | Klaas Huttenga (Stichting Mountainbike & More/FRTC Almere) | Martin de Koning (Almeerse Hockey Club).
  • Sportclub: Almere City FC (Almere & The City) | Roeivereniging Pampus | Run4Free
Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant