65

2 februari: Week van de Circulaire Economie

Vanaf 2 februari aanstaande begint de Week van de Circulaire Economie. Op 2 februari is er daarom in Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders met eigen ogen te zien hoe de Ciculaire Economie tot leven komt.

Natura2000-gebied

“Loop mee in een moerassafari in het Natura2000-gebied en leer een eigen mini-moeras-ecosysteem maken voor thuis. Er is een expositie van materialen gemaakt van Almeerse waterplanten en lichtgevende planten maar er kunnen bijvoorbeeld ook algen geproefd worden in een speciale algen-bar. Ook kan je een drijvend netwerk dat energie genereert uit sloten en moerassen bewonderen, of met een Jeep naar de rand van het moeras rijden met een boswachter”, aldus de organisatie.

Waar en wanneer?

Het evenement is gratis en start om 13.00 uur in Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders. Voor sommige activiteiten wordt een bijdrage gevraagd. Meer informatie is te vinden op de website van Stad en Natuur Almere.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant