89

Jos Rosier met ‘Scales’ in theater De Glasbak

Op 18 januari was in theater De Glasbak in Almere Muziekwijk de voorstelling Scales te bekijken van Jos Rosier. Rosier is bewegingskunstenaar en komt uit Almere. Er waren 19 acts te zien met dans op muziek.

Acts

“Na het welkomstpraatje van Jos Rosier ging alles van start met in totaal 19 acts en een pauze na act no. 8”, zo vertelt Greta Verduin. Zij bezocht de voorstelling van Rosier en schreef erover. Volgens haar was deze voorstelling anders dan de andere voorstellingen van Jos Rosier: “Hij is afgeweken van de aanpak die wij van hem ‘gewend’ zijn: óf alleen, óf met één danseres, Sara Pereira”. De voorstelling was in het Engels. Op het grote doek verschenen af en toe afbeeldingen van schilderijen van Jos Rosier.

Verslag

Wat Greta Verduin van de voorstelling vond en wat er te zien was lees je in haar verslag op de speciale website.

Foto

Jos Rosier na de voorstelling. Foto door: Greta Verduin.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant