69

Almere City FC speelt gelijk tegen Jong AZ

Almere City FC heeft in Wijdewormer gelijk gespeeld tegen Jong AZ. Dat meldt de club. Tijdens de wedstrijd op maandag werd het 3-3.

Gelijkmaker

“Op slag van rust. Letterlijk seconden voor het einde van de eerste helft. De bal ploft op het hoofd van Thomas Verheydt, die snoeihard keeper Rody de Boer verschalkt. Het is een op maat gegeven voorzet van Ricardo Kip die hiermee een afgeslagen corner alsnog succesvol inbrengt”, zo schrijft de club. “De 1-1 valt voor Almere City FC op een tijd dat de ploeg die het meest nodig heeft. De gelijkmaker geeft niet geheel de verhoudingen weer van de eerste helft, maar het geeft het tweede bedrijf wel een heel ander aanzicht”.

Wedstrijdverslag

Een volledig wedstrijdverslag lees je op de website van Almere City FC.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant