63

Super COOL! maakt kans op Appeltje van Oranje

Sportproject Super COOL! uit Almere maakt nog steeds kans op een Appeltje van Oranje. Het project is één van de twaalf projecten die nog steeds genomineerd zijn voor de prijs. Uiteindelijk zullen drie genomineerden de prijs in ontvangst mogen nemen.

Mei

Het duurt nog even voordat duidelijk is welke drie van de twaalf genomineerden een Appeltje krijgen uit handen van Koningin Máxima. Op 26 mei vindt de uitreiking plaats op Paleis Noordeinde.

Super Cool!

Sportproject Super Cool! is er voor deelnemers met een verstandelijke beperking die samen met maatjes willen sporten of een sport eerst wil uitproberen. Het project werkt met vrijwilligers. Iedereen kan mee doen. Als deelnemer met een verstandelijke beperking of als vrijwilliger. Zolang je maar mee wilt sporten op jouw niveau. We worden er allemaal fitter van.

Geld

De drie winnaars krijgen naast het Appeltje (een bronzen beeld, gemaakt door prinses Beatrix) ook 15.000 euro voor hun project. Het is een waarderingsprijs van het Oranje Fonds aan sociale projecten.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant