55

Expositie SeasonsArtClass bij de Blauwe Reiger

Bij Seasons Art Class in Almere Haven is een bijzondere expositie te bekijken van cursisten. Aicheline Everts is al jaren de drijvende kracht achter dit laagdrempelige amateurkunst-project. Dit jaar heeft Seasons Art Class een nieuwe locatie: De Blauwe Reiger.

Lessen

“De onderwerpen zijn eigenlijk hetzelfde, want die worden als uitgangspunt gebruikt in de les. Toch is de uitvoering van de kunstwerken vaak geheel verschillend van elkaar”, vertelt een enthousiaste cursist. “De lessen zijn 3 uur per week, in de ochtend of in de middag en er is stap-voor- stap begeleiding. Het is leuk om je eigen vaardigheden te ontdekken en te ontwikkelen. Geschikt voor echte beginners maar ook gevorderden kunnen hun hart ophalen. Je ontmoet ook weer mensen met dezelfde interesses”.

Kunstwerken

Bekijk de kunstwerken en andere info op de speciale pagina van Greta Verduin. Zij bezocht de expositie in Almere Haven.

Nieuw seizoen

Binnenkort start er weer een nieuwe cursus van 14 weken voor beginners en gevorderden. In die 14-weken-cursus wordt gewerkt met verschillende materialen: potlood, houtskool, (olie)pastelkrijt, aquarelverf, acryl en olieverf. Bedoeling is dat je aan het eind 8 werkstukken van verschillende aard hebt gemaakt. Daaruit worden de beste stukken gekozen om gezamenlijk te exposeren.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant