124

7 maart: Women Event in Almere

Je leven overhoop… wie herkent dat niet? Hoop doet leven, zeggen ze, maar hoe vind je dan weer hoop? Ook als je hoopvol en optimistisch in het leven staat, is er veel te leren over hoop! Hart Voor Vrouwen Almere organiseert ook dit jaar weer een Women Event op 7 maart 2020. Het thema is “Over Hoop”.  Op deze dag speciaal voor vrouwen zal spreekster Ellis Hoefnagel ons meenemen in het verhaal van Esther uit de Bijbel.

Workshops

Daarnaast is er volop tijd om te genieten van diverse workshops, gezellige stands, een heerlijke lunch én ontmoeting met elkaar. Kom alleen of samen met een vriendin, buurvrouw, zus, moeder – en geef je snel op.

Waar en wanneer?

Aanvang: 10:00 uur (inloop 09:30 en 15:00 uur naborrelen)

Plaats: Missie Centrum De Wegwijzer, Makassarweg 80 Almere Buiten

Entree: 17,50 euro early bird en 20,00 euro aan de deur inclusief koffie / thee / fris en lunch.

Aanmelden: www.hartvoorvrouwen-almere.nl

Artikel gepubliceerd op: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant