62

26 januari: BoekStart Festival in Bibliotheek Stad

Op zondag 26 januari vindt in bibliotheek Stad het BoekStart Festival plaats. Het festival is speciaal voor Almeerse baby’s, dreumesen en peuters. Zij kunnen samen met hun ouders van alles doen.

Activiteiten

Tijdens het festival is er een prentenboekenhuisje. Ook is er een speciaal babyconcert en zijn er diverse voorleesleesmomenten. “Of doe mee aan een BabyClub-activiteit van het JKC, Muziek op Schoot van Elfje Twaalfje, de Babymassage-workshop van JGZ, en kom alles te weten over de motoriek van je kindje bij de workshop van de kinderfysiotherapeut van het Flevoziekenhuis”, aldus de organisatie van het evenement.

Waar en wanneer?

De toegang is gratis. Voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. Het festival vindt plaats in Bibliotheek Almere Stad aan het Stadhuisplein 101 in Almere. Het festival is op 26 januari aanstaande te bezoeken van 12.00 – 16.00 uur.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant