56

1 februari: Tweede editie Young Adult Event

Op 1 februari 2020 vindt de tweede editie van het Young Adult Event plaats in Bibliotheek Almere Stad. De dag staat in het teken van young adult boeken en schrijvers.

Activiteiten

“Volg een workshop bloggen of pennenveren maken, ga naar een workshop van YA-schrijvers Cis Meijer en Buddy Tegenbosch, scoor de mooiste bookish merchandise en test je kennis tijdens de Pubquiz over YA-boeken en films”, zo laat de organisatie weten.

Waar en wanneer?

De toegang is gratis. Voor sommige workshops wordt een kleine bijdrage gevraagd. Het event vindt plaats in de bibliotheek aan het Stadhuisplein 101 in Almere. De dag begint om 11.00 uur. Het evenement duurt tot 16.00 uur.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant