100

VriendenLoterij vervult hartenwens Ilana uit Almere

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Ilana Kan (55) uit Almere. De Luisterlijn deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling: Ilana krijgt een bijdrage voor een aangepaste keuken.

Geweldig!

Pauline van Wakeren, trainer/begeleider bij De Luisterlijn Lelystad: “Onze bellers worden altijd met liefde en aandacht door Ilana aangehoord en als het kan weer een beetje op de rails gezet. Zelf heeft Ilana het zeker niet altijd even makkelijk. Zo heeft ze in één jaar tijd drie operaties aan haar hand en beide schouders ondergaan. Dit zorgt er, naast fysieke pijn, voor dat ze niet mobiel is en niet voor 100% voor zichzelf kan zorgen. Toch klaagt ze niet en is ze gewoon op onze locatie aanwezig om anderen met problemen bij te staan in moeilijke tijden. Omdat Ilana zo’n actieve en betrokken vrijwilliger is en omdat zij voor de locatie Lelystad voor het hele team van grote waarde is, wilden we iets voor haar doen. Geweldig dat we haar nu, dankzij het VriendenFonds, hebben kunnen verrassen met een bijdrage voor een aangepaste keuken. Vanwege haar schouderoperatie moet haar keuken aangepast worden en op deze manier kan dat voor haar gedaan worden. Fantastisch!”

Ilana Kan (55) is blij verrast: “De tranen schieten in mijn ogen! Wat een geweldige verrassing. Dat iemand zoiets voor mij doet, had ik nooit verwacht.”

Hartenwensen

Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Over de Luisterlijn
De Luisterlijn is dag en nacht beschikbaar voor een vertrouwelijk gesprek, per telefoon, chat en mail. Door te luisteren helpen de 1.500 vrijwilligers mensen om zorgen, pijn en verdriet (even) het hoofd te bieden. Met jaarlijks 350.000 gesprekken is de Luisterlijn al 60 jaar de grootste organisatie die emotionele steun op afstand biedt. www.deluisterlijn.nl

Foto

De hartenwens van Ilana Kan uit Almere gaat in vervulling dankzij een aanvraag van De Luisterlijn bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Foto is aangeleverd.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant