74

Urban Interest en Built to Build verkopen retailpark Doemere

Doemere is verkocht aan een nieuwe partij: Larmag. De vorige eigenaren, de vastgoedbeleggers en ontwikkelaars Urban Interest en Built to Build, kregen het advies het park in de verkoop te doen.

Nieuwe eigenaar

Het park van 46.145 m2 heeft nu een nieuwe eigenaar. “Urban Interest en Built to Build zijn geadviseerd door BNP Paribas Real Estate in samenwerking met City Real State. Larmag werd juridisch geadviseerd door Baker Mckenzie en commercieel door Partners in Real Estate”, zo meldt vastgoedmarkt.nl.

Doemere

Doemere is vooral bekend van de woon- en kluswinkels. Het winkelcomplex heeft vijf gebouwen. “DoeMere heeft, ondanks de wat sleetse uitstraling, met de komst van een aantal nieuwe sterke formules aanzienlijk aan kwaliteit gewonnen”, aldus de gemeente Almere. Volgens de gemeente zit Doemere ‘in de lift’.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant