63

Podcast: Heb jij last van de luchtvervuiling in Almere?

Vandaag in de podcast: Een gesprek met Guus van Holland en een nieuwsoverzicht met het nieuws uit Almere.

Stem mee!

In deze aflevering van de podcast ook een nieuwe stelling met de vraag: Heb jij last van de luchtvervuiling in Almere? Stem op de poll hieronder. Laat ook eens een reactie achter onderaan deze pagina.

[democracy id=”35″]

Guus van Holland

Guus van Holland (1948) wordt geboren in Bennekom, groeit op in een gereformeerd gezin, gaat naar de School met den Bijbel en doet daarna de HAVO. Hij maakt als 17-jarige zijn debuut in het eerste van voetbalclub VV Bennekom, maar wordt voor het jeugdinternaat van Go Ahead Eagles niet goed genoeg bevonden en afgewezen.

Sport volgt hij nog nauwelijks. Wel breidt hij zijn gevoelsleven uit door het boeddhisme in al zijn vormen te bestuderen en vrijwel dagelijks te mediteren. Zo gaat hij binnenkort naar een stilte-retraite in Frankrijk, in de hoop alsnog antwoorden te vinden op de vraag waarom sport zo’n belangrijke plaats in zijn leven heeft ingenomen. Was het zijn eigen, innerlijke strijd over de zin van het leven? Of iets heel anders?

Beluister hier het hele gesprek >

Volgende uitzending

Op vrijdag is er weer een nieuwe 1Almere-podcast met een nieuws- en media-overzicht van het lokale, regionale en landelijke nieuws.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant