58

Mei 2020: SuriToppers-theaterconcert in Almere

PUURee organiseert in mei 2020 vier SuriToppers-theaterconcerten. Eén van de concerten vindt plaats in Almere. “SuriToppers begon in 2011 als eerbetoon aan het Surinam Popular Songfestival. Al snel groeide het uit tot een groot muziekspektakel. Na vier succesvolle edities en meer dan 30.000 bezoekers is SuriToppers terug”, zo meldt de organisatie.

Artiesten

Onder meer Benjamin Fayah, Naomi Sastra, Patricia van Daal, Scrappy W, Emmely Kartoredjo en Stoffie treden op. Dat zijn grote namen binnen de Surinaamse muziekwereld. Presentator is de legendarische Henk van Vliet uit Suriname.

Concerten

De concerten vinden plaats in Amsterdam, Rotterdam en Almere. Op 15 mei wordt het theaterconcert gehouden in Kunstlinie Almere Flevoland (KAF).

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant