55

Beelden doorrijder in Opsporing Verzocht

De politie heeft dinsdagavond in Opsporing Verzocht beelden laten zien van een scooterrijder die doorreed na een ongeluk. Bij die aanrijding is een fietsster van 67-jaar zwaargewond geraakt.

Ongeluk

“De aanrijding vond plaats op dinsdag 17 september rond 08.50 uur op het fietspad aan de Hospitaaldreef. Surveillerende agenten zagen een gewonde vrouw liggen. Zij vertelde dat ze was aangereden door een zwarte scooter. De fietsster, uit Almere is naar het ziekenhuis gebracht”, zo meldt de politie.

Bewakingsbeelden

In Opsporing Verzocht werden bewakingsbeelden getoond. Op bewakingsbeelden is kort nadat het slachtoffer de tunnel in fietst, ook een vrouw op een zwarte scooter te zien. Vermoedelijk is het slachtoffer door deze persoon aangereden. De verdachte is een blanke vrouw en heeft lang blond haar. Op het moment van de aanrijding droeg zij haar haren in een paardenstaart en droeg ze een witte koptelefoon.

Door de botsing verloor het slachtoffer de macht over het stuur. Ze kwam hierdoor hard ten val, met zwaar letsel als gevolg. Het slachtoffer moest zelfs geopereerd worden.

Oproep

De politie doet een oproep. Herkent u de verdachte op de beelden of was u getuige van de botsing op de Hospitaaldreef? Neem alstublieft contact op met de politie en help het onderzoek verder.

Foto

Screenshot bewakingsbeelden. Bron: Opsporing Verzocht / Politie.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant