51

Man staat auto af na bedreiging; politie zoekt getuigen

Vrijdagavond 10 januari werd de auto van een man onder bedreiging afgenomen. Dat meldt de politie. De politie vraagt getuigen hun informatie door te geven.

Carjacking

“De man zat rond 19.50 uur op de J.G. Suurhoffstraat, ter hoogte van het buurthuis, in de auto te wachten toen hij door twee mannen van beide kanten aangevallen en bedreigd werd. De mannen werkten hem de auto uit en gingen er met de auto, een zwarte Ford C-Max, vandoor”, aldus de politie. Bij deze overval is er sprake van Carjacking.

Oproep

De politie is op zoek naar getuigen en doet een oproep. De politie onderzoekt deze zaak en vraagt getuigen en mensen die meer weten, contact op te nemen via 0900-8844, via het tipformulier of anoniem via 0800-7000.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant