59

18 t/m 20 februari: Kinderactiviteiten in Erfgoedhuis Almere

Tijdens de voorjaarsvakantie zijn er tal van activiteiten voor kinderen in het Erfgoedhuis Almere. “Van 18 t/m 20 februari is er weer genoeg te knutselen. Je kunt bijvoorbeeld aanschuiven bij een LEGO workshop waarbij je iconische gebouwen van Almere kunt nabouwen! Toegang en activiteiten zijn gratis”, zo laat het Erfgoedhuis weten.

Knutselen

“Op dinsdag 18, woensdag 19 en donderdag 20 februari kun je als een echte archeoloog scherven plakken, mammoetmaskers maken of een katapult bouwen. Als extra activiteit kunnen kinderen op dinsdag 18 en woensdag 19 februari in het Erfgoedhuis Almeerse iconische gebouwen nabouwen”.

Waar en wanneer.

Dagelijks vanaf 18 februari 2020 t/m 20 februari 2020 van 13.00 – 16.00 uur. De toegang en activiteiten zijn gratis. Het Erfgoedhuis Almere is te bezoeken aan het Baltimoreplein 112 in Almere Buiten.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl

Dit vind je misschien ook interessant