240

Vacatures: Directeur en vrijwilligers gezocht

Naast nieuws zoekt 1Almere ook naar vacatures bij jou in de buurt. Hieronder enkele interessante vacatures uit de omgeving. We hebben twee betaalde banen en twee vrijwilligersjobs voor je geselecteerd. Misschien iets voor jou?

De Nieuwe Bibliotheek

De Nieuwe Bibliotheek in Almere is op zoek naar een gedreven netwerker. “en empathisch leider, een mensen-mens die verbindingen kan maken. Inhoudelijk en interpersoonlijk. Met hart voor leesplezier en met een stevige sociaal-maatschappelijke verankering. Een cultureel ondernemer die samen met onze collega’s de nieuwe bibliotheek innovatief en toonaangevend houdt in een dynamische en veranderende omgeving”. Ben jij er zo één die dat kan? Bekijk dan de vacature voor Directeur-Bestuurder bij De Nieuwe Bibliotheek.

De Schoor

Vanwege vacatures in de Raad van Toezicht is welzijnsorganisatie De Schoor per 1 maart 2020 op zoek naar twee kandidaten voor de functie van ‘Lid Raad van Toezicht’. “Bent u die toezichthouder met kennis van maatschappelijke thema’s en ontwikkelingen die onze Raad van Toezicht komt versterken?”. Bekijk dan de vacature bij De Schoor.

KIKA Almere

Run for KiKa is hét hardloopevenement waarbij deelnemers zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). KiKa zet zich in om geld in te zamelen voor meer onderzoek en betere behandelmethoden, met als doel 95% genezingskans. “Voor een fantastisch Run for KiKa zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de locatie Almere dat plaatsvindt”, zo meldt de organisatie. Lees meer in de vacature die je vind bij de VMCA.

Buurtmobiel

Onze seniore ouderen – de Samen 70+ groep – hebben, mede dankzij Gemeente Almere en Oranjefonds, een duurzame elektrische auto t.w. een Citroen C Zero aangeschaft. De auto wordt ingezet als Buurtmobiel Het Vaartje voor en door de Wijk. De buurtmobiel is op zoek naar een nieuwe chauffeur. Interesse? Bekijk dan meer in de vacature.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant