54

11 januari: Nieuwjaarsconcert Virtuoso

Het nieuwe jaar wordt op 11 januari ingeluid met wereldse cantates van Vivaldi. Goede Rede Concerten aan de Kerkgracht 60 in Almere Haven houdt die dag een nieuwjaarsconcert. Countertenor Maarten Engeltjes opent het nieuwe jaar.

Meer muziek

Verder laat hij enkele pareltjes van o.a. Monteverdi en Cavalli horen. Daarnaast hoor je twee instrumentale werken van Corelli en Kapsberger. In dit programma hoor je de basso continuo sectie van het ensemble, gevormd door organist en clavecinist Edoardo Valorz, cellist en gambist Robert Smith en Asako Ueda op theorbe.

Maarten Engeltjes

“Maarten Engeltjes heeft een omvangrijke operacarrière wereldwijd. Ook werkt hij regelmatig samen met Ton Koopman en Amsterdam Baroque Orchestra & Choir en met het Nederlands Kamerkoor. Daarnaast zingt hij regelmatig Bach, Vivaldi en Monteverdi begeleid door zijn eigen ensemble, PRJCT Amsterdam”, zo laat de organisatie weten.

Tickets

Meer over het bestellen van tickets en de concerten vind je op de website van Goede Rede Concerten.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl

Dit vind je misschien ook interessant