72

Hoofdredacteur Almere Deze Week krijgt plek op nieuwe lokale zender

De hoofdredacteur en tevens columnist van de Almere Deze Week (ADW) krijgt een eigen radioprogramma bij de nieuwe lokale radiozender EASY 95.5 FM. Robert Mienstra is vanaf woensdag te horen met zijn programma “Hallo hier ALMERE”.

Wekelijks

Het programma zal wekelijks te beluisteren zijn op EASY 95.5 FM. Mienstra zal voor de radiozender bijzondere Almeerders interviewen. “Met Robert hebben we een zwaargewicht binnengehaald als het gaat om lokale journalistiek. Ik bewonder al jaren zijn diepgang in artikelen”, aldus Arno van Boven van EASY 95.5 FM.

Robert maakt de Podcast “Hallo hier ALMERE” voor zijn eigen volgers en wordt nu dus ook via de radio uitgezonden. Het programma is straks iedere woensdag te horen tussen 21 en 22 uur.

Ulysse Ellian

De eerste bijzondere Almeerder die geïnterviewd wordt door Mienstra is Ulysse Ellian (Fractievoorzitter VVD Almere). Ellian is tevens advocaat. “Vanuit de VVD zet hij in de gemeenteraad regelmatig veiligheid en ondermijning op de politieke agenda”, zo vertelt journalist Robert Mienstra. “In de nacht van oud- en nieuw ging Ellian op pad met stadstoezicht en de politie om zelf te ervaren wat de dienders in zo’n beladen nacht meemaken en hoe zij handelen. In de uitzending vertelt Ellian over zijn ervaringen en wat die bijdragen aan zijn inspanningen om Almere veiliger te maken. Verder gaat hij in op de ondermijning van de Almeerse samenleving die volgens Ellian ernstig is”.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant