58

Eerste profcontract voor Ezra Hoogenboom bij Almere City

Ezra Hoogenboom heeft zijn eerste profcontract getekend. Dat meldt Almere City FC. “Donderdagmiddag zette de rechtsback zijn handtekening onder een verbintenis die hem voor 2,5 jaar aan Almere City FC verbindt”, zo schrijft de club.

18 jaar

“De 18-jarige Hoogenboom kwam afgelopen zomer over uit de jeugdopleiding van Feyenoord. Hij kwam in de eerste helft van dit seizoen voornamelijk in actie voor het Onder 19-team van trainer Tim Bakens. Elf keer maakte hij voor die ploeg zijn opwachting in de Eredivisie. De verdediger kwam bovendien twee keer in actie met Jong Almere City FC in de Derde Divisie Zaterdag. Daarnaast staat hij al regelmatig op het trainingsveld met het eerste elftal”, aldus de club.

Talent

“Ezra is het voorbeeld van een talentvolle speler”, zegt Algemeen directeur John Bes. Meer vertelt hij in een online artikel op de website van Almere City FC.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant