55

Politie zoekt getuigen na geloste schoten

Donderdagnacht 2 januari zijn er geschoten gelost in de Francois Valentijnstraat in Almere. Dat meldt de politie via internet. Er raakte niemand gewond. De politie is op zoek naar getuigen.

Schoten

“Donderdagnacht kwam er rond 03.40 uur een melding binnen dat er schoten waren gehoord op de Francois Valentijnstraat te Almere. Na onderzoek blijkt dat er inderdaad schoten zijn gelost. De politie heeft niemand aangehouden en niemand raakte gewond”, zo laat de politie weten.

Oproep

De politie is op zoek naar getuigen. Was u in de Francois Valentijnstraat? Of in de buurt? Heeft u iets opvallends gezien overdag, ‘savonds of rond 03.30 uur? Heeft u iets gehoord van dit incident of beschikt u over camerabeelden? Bel dan de politie via 0900-8844. Het gebruiken van het online tipformulier op de website van de politie is ook een mogelijkheid.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant