67

Stelling: Overlast door vuurwerk?

Vanaf 18.00 uur is het toegestaan om vuurwerk af te steken. De politie controleert daar streng op. Toch is er al heel wat vuurwerk te zien en te horen. De één vindt het prachtig, de ander stoort zich eraan. Wat vind jij?

Geef je mening

Heb jij last van vuurwerk? Om wat voor overlast gaat het dan? Of moet er gewoon minder geklaagd worden? Geef hieronder je mening door op de poll te stemmen. Je kunt ook antwoorden toevoegen aan de poll. Laat ook eens een reactie achter onderaan deze pagina.

[democracy id=”33″]

Vuurwerk afsteken

Agent Leon vertelt in een filmpje wanneer je vuurwerk mag afsteken zonder dat je per vuurpijl 100 euro moet betalen.

Lees ook eens:

Container ontploft in de Kruidenwijk

Artikel geschreven door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant