61

Nice to Meat breidt uit

Horeca-slager Nice to Meat gaat uitbreiden. Dat meldt het bedrijf. Nice to Meat heeft het naastgelegen perceel grond gekocht.

Omzet

Nice to Meat heeft in de afgelopen vijf jaar een goede omzet weten te maken. De omzet groeide met 20 procent. Door een nieuwe en meer op luxueuze voeding gerichte stroom toeristen heeft het bedrijf flink kunnen groeien.

Vlees

Nice to Meat is voortgekomen uit een traditionele kwaliteitsslagerij. In deze ambachtelijke omgeving wordt het professioneel selecteren, bewerken en distribueren van vlees al meer dan 120 jaar beschouwd als een kunst. “Onder het motto ‘Meat is Art’ houden we consequent vast aan die traditie van vakmanschap”, zo schrijft het bedrijf.

Artikel geschreven door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant