52

Winterstop: Jong City FC als middenmotor naar 2020

Het jaar 2019 is bijna voorbij en de voetbalvelden zijn leeg. 1Almere kijkt terug op het voetbaljaar van Jong Almere City FC.

Degradatie

Het jaar 2019 begon voor de beloftenploeg van Almere City FC in de Tweede Divisie. Doordat het laagst geklasseerde beloftenteam moest degraderen, is Jong City FC gedegradeerd naar de Derde Divisie waar de Almeerders nu spelen.

Jong Almere City FC gedegradeerd uit Tweede Divisie

Trainer

In de voorbereiding van het seizoen 2019/2020 werd er bekend gemaakt dat Florian Wolf de nieuwe trainer van Jong Almere City FC zou gaan worden. Hij was daarmee de opvolger van Ivar van Dinteren die een baan kreeg in de Verenigde Staten.

Florian Wolf nieuwe trainer Jong Almere City FC

Derde Divisie

Het seizoen 2019/2020 begon voor de Almeerders uitstekend. Na ruime overwinningen op ONS Sneek, GOES en VV Dovo stond Jong City FC op de eerste plek. Vervolgens bleven de overwinningen uit en verloor de ploeg nog wel eens wat wedstrijden al speelden de Almeerders veel wedstrijden gelijk.

De ploeg van trainer Florian Wolf staat na een seizoenshelft op de achtste plek in de Derde Divisie Zaterdag. Er is dus nog wat mogelijk voor de Almeerders.

Artikel door: 1Almere

Dit vind je misschien ook interessant