61

Winterstop: FC Almere doet het goed; ASC Waterwijk moet echt punten pakken

Het is winter en het is winterstop in het voetbal. Zo ook bij het amateurvoetbal. 1Almere blikt terug op het afgelopen seizoenshelft in het amateurvoetbal.

FC Almere

Na een ietwat moeizame start in de Zaterdag 2e Klasse B heeft FC Almere een goede reeks weten te maken. In veel wedstrijden werd er gewonnen en de laatste weken gaat het wel erg goed met het team. De laatste 5 wedstrijden werden niet verloren en zo staan de Almeerders op de vierde plek in de ranglijst.

Het verschil tussen FC Almere en de eerste plek, dat VV Maarssen heeft weten te bemachtigen, bedraagt vier punten. Er is dus nog veel mogelijk voor FC Almere. De eerste competitiewedstrijden voor de Almeerders is uitgerekend tegen VV Maarssen en wordt gespeeld op 25 januari.

ASC Waterwijk

Hoewel het met FC Almere aan het begin van het seizoen enigszins moeizaam ging, haalde ASC Waterwijk wel de punten binnen. Na vijf wedstrijden had de ploeg er maar één verloren. De laatste weken gaat het wat minder met de Almeerders die in dezelfde divisie als FC Almere spelen.

ASC Waterwijk staat op de twaalfde plek in de ranglijst. Op 25 januari moeten de Almeerders het opnemen tegen ASC Nieuwland uit Amersfoort. Dan moet ASC Waterwijk winnen wil ze niet op één van de laatste plekken van de ranglijst staan.

Amateurvoetbal: FC Almere en ASC Waterwijk opnieuw in dezelfde klasse

Forza Almere

In de Zaterdag 4e Klasse E doet Forza Almere het niet goed. Slechts één wedstrijd werd er gelijkgespeeld en met een doelsaldo van -59 gaat het nog niet zo goed met de Almeerders.

SC Buitenboys

SC Buitenboys doet het, na een lastige start, erg goed in de Zaterdag 3e Klasse C. De vijf laatste wedstrijden werden bijna allemaal gewonnen waardoor er na de winterstop weer veel mogelijk is voor de Almeerders.

25 januari neemt SC Buitenboys het op tegen Altius uit Hilversum.

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant