PrO Almere haalt al bijna 200 euro op voor 3FM Serious Request: The Lifeline

Deel dit artikel

Afgelopen donderdag hebben leerlingen van PrO Almere zich ingezet voor 3FM Serious Request: The Lifeline. Door middel van verschillende activiteiten werd er €189,20,- opgehaald voor het Rode Kruis.

Doel

Het doel achter de actie is om geld op te halen voor het tegengaan van mensenhandel. Mensenhandel staat voor uitbuiting, in combinatie met bedreiging, geweld, afpersing, misleiding of machtsmisbruik. Van het opgehaalde geld wordt er door het Rode Kruis geholpen om bijvoorbeeld voorlichting te geven, zodat jongeren gewaarschuwd zijn voor mensenhandel.

Radio

Vorige week donderdag was er een speciale ‘Glazen Huis’-actie waar leerlingen ook echt radio konden maken. De actie was de hele dag te beluisteren op de radio. Ook werden er activiteiten gepland zoals kerstcadeaus maken en verkopen, lege flessen inzamelen of een gezellige middag organiseren voor bejaarden.

PrO Almere heeft met de actie tot nu toe €189,20,- opgehaald. Het eindbedrag is nog niet bekend gemaakt.

3FM Serious Request: The Lifeline

3FM Serious Request: The Lifeline is de opvolger van het Glazen Huis. Radio-dj’s Herman Hofman, Sander Hoogendoorn, Mark van der Molen, Jorien Renkema, Eva Koreman en Frank van der Lende liepen in de week voor Kerstmis van Goes (Zeeland) naar Groningen om geld op te halen voor het Rode Kruis.

1Almere

One Reply to “PrO Almere haalt al bijna 200 euro op voor 3FM Serious Request: The Lifeline”

  1. Ruud.Beijer

    Nou nou nou geweldig wat zijn de mensen toch weer goed bezig om geld op te halen voor de mensen in Nederland die arm zijn.Wat zegt u?Het is niet voor de arme mensen in Nederland?Nee dat is niet interessant. Laat de ouderen in Nederland maar kreperen. Wij zijn liever correct bezig om andere mensen in verre landen te helpen. Laat onze ouderen maar eenzaam sterven. Niet politiek belangrijk. Zij stemmen toch wel op de verraders van bijv groen slinks of cda christenen dienen alla of vvd en destructief 66.Stemden de ouderen maar op de PVV of het FvD. Dan gaat het geld naar de ouderen in Nederland en wordt de huichelachtige NPO opgeheven.

Reageren is niet meer mogelijk.