51

Opgestapte Ypma: ‘Ik heb wel duizend redenen om niet weg te gaan uit Woerden’

De opgestapte wethouder Loes Ypma stelt dat de Almeerse politiek snoeihard is. Dat is te lezen in het Algemeen Dagblad waar Ypma een interview heeft gegeven.

Woerden

Ypma woont op dit moment in Woerden. Toen de PvdA-politicus werd aangesteld als wethouder, beloofde ze dat ze in Almere zou gaan wonen. Het plan was om naast haar woning in Worden een appartement in Almere te huren.

In de krant zegt Ypma dat ze toch niet zo graag uit Woerden weg wilde. “Nee, ik zit hier heerlijk. Ik heb wel duizend redenen om niet weg te gaan uit Woerden. Geen haar op mijn hoofd die eraan dacht om dat te verruilen voor Almere”, aldus Ypma in de krant.

Wethouder Ypma verhuist niet naar Almere

‘Dat ga ik gewoon niet doen’

Op de vraag of ze het jammer vindt dat ze haar taken niet heeft kunnen afmaken reageert Ypma: “Nee, en dat vind ik jammer, want als je ergens aan begint, dan wil je het ook afmaken. Maar dat zou betekenen dat ik nog bijna drie jaar door had gemoeten en daarvan heb ik gezegd: dat ga ik gewoon niet doen”, aldus Ypma.

Premium

Het hele premium-artikel is te lezen op de website van het Algemeen Dagblad. In het artikel vertelt Ypma onder andere wat ze van de Almeerse politiek vindt.

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant