59

Zeven aanhoudingen na straatroven

De politie heeft onlangs zeven aanhoudingen verricht. Sinds november hebben er in Almere diverse straatroven plaatsgevonden. De drie berovingszaken waarbij nu aanhoudingen zijn verricht, speelden zich allemaal af in de periode 1 november tot 12 december en vonden plaats in verschillende delen van Almere. Zowel overdag als ’s avonds. De slachtoffers raakten daarbij soms gewond en hebben de schrik goed te pakken.

Onderzoek

De politie gaat verder met het onderzoek. Heb je iets gehoord over een straatroof in de afgelopen periode? Of ben je getuige geweest en heb je politie nog niet gesproken? Of heb je beelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem iets melden? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of via M-online.

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant