Stem RTL vanaf januari te horen op lokale zender Easy FM

Deel dit artikel
Martin Stoker, de stem van RTL7, gaat vanaf 6 januari het middagprogramma op het nieuwe EASY 95.5 FM presenteren. Dat meldt de omroep aan 1Almere. Momenteel maakt Stoker nog programma’s voor RTL Darts Radio, voorheen RTL Lounge Radio.

Blij

Arno van Boven, programmaleider van de lokale radiozender EASY FM is blij met de komst van Martin Stoker. Een prachtige stem die perfect past bij het Soft AC format van EASY FM en een ervaren presentator. We bouwen rustig door aan een mooi nieuw lokaal radiostation met een relaxte muziekmix.

Meer bekende stemmen

Naast Martin Stoker zijn onder meer Tanja Jess, Bart van der Molen, Eric Holzhauer en de stemmen van Bart van Gogh, Marjon Keller en Ewald van Liempt te horen op de zender.
EASY FM zendt uit vanaf het World Trade Center Almere op de oude Veronica frequentie 95.5 MHz.

Lees ook eens:

Nieuwe lokale omroep viert start in World Trade Center

Foto

Logo van EASY 95.5 FM. Foto aangeleverd.

1Almere

One Reply to “Stem RTL vanaf januari te horen op lokale zender Easy FM”

  1. Roy V

    Weer een ‘nieuw’ radiostation waar helemaal niemand op zit te wachten, zeker met dit “Soft AC format” en al die zgn. bekende stemmen die totaal geen binding hebben met de regio. Bovendien een verspilling van belasting geld uitgedeeld door de lokale politiek niet gehinderd door enige kennis van radiomaken.

Reageren is niet meer mogelijk.